Att ha kontroll på sin kropp är en underbar känsla, men det kräver samtidigt kunskap.

Att äta rätt och träna rätt, resulterar i att din kropp säger ifrån när du gör fel. Det är det jag älskar! Nu för tiden vet jag alltid varför jag har ont i magen, varför huvudet gör ont osv.

Varför började jag nu?

Jag var hemma hos en kompis och festade, gick på toa och ställde mig på hennes våg. Kändes som att jag fick en fet smäll på käften. Har aldrig i mitt liv vägt över 70kg, men helt plötsligt vägde jag nästan 80… Hela den j*vla natten låg jag och tog på min mage och tänkte på hur fet och ful jag var… På morgonen bestämde jag mig helt enkelt för att slut amå dåligt över hur jag såg ut. Till sanningen hör att min kropps genetik är gjord för att träna, röra på sig, utsätta sig för prövningar. Hade jag varit cromagnomänniska, så hade jag varit en jägare inte en bärplockare.

Det är NU jag kan ändra min livsstil och trots allt är jag ganska intelligent, så visst fattade jag att det inte var några småförändringar som gällde. Lördagen den 15 Juni slutade jag äta allt som har med socker att göra, all kass mat osv. I början så fick jag höra ”Men en bulle kan du väll ta till kaffet?”…NEJ. Tänker man så, så kommer man alltid misslyckas. Det finns inga genvägar till en smal och fit kropp. Sluta gnälla och ta tag i skiten innan du är 40 och det är dubbelt så svårt att lyckas!