För dem som inte vet har jag varit på arbetsintervju på Plaza Publishing Groups huvudkontor i Stockholm.

Det var en speciell upplevelse. Bland annat började det med att jag blev välkomnad som den nya säljaren av kollegorna till de jag skulle möta… Var tvungen att förklara att jag bara skulle på intervju. Jag kommer skriva mer om intervjun i ett annat inlägg, men väntar tills jag har ett slutsvar.

Jag blev bland annat intervjuad av Christopher Östlund, en nära döden upplevelse!

7 Mannen till vänster på bilden är herr Östlund.

Christopher Östlund är publicistisk chef för Plaza Publishing Group och dess närstående 6 bolag. Som huvudägare och grundare ligger han bakom lanseringen av mer än 18 tidningar. Dessa titlar säljs i över 48 länder och görs på mer än 5 språk. Christopher var förste svensk att lansera en svensk tidning internationellt utanför Skandinavien. http://christopheröstlund.se