I min strävan att en dag bli Fitness, behövs all hjälp man kan få! Idag har jag varit på Friskvårdshuset, som valt att sponsra mig med en Tanitavägning. Denna vägning kommer sedan göras om i början på oktober. Jag tackar hjärtligt för detta och kan starkt rekommendera vägning för alla som har ett mål att uppnå, vare sig det är viktminskning eller muskelbygge! Friskvårdshuset ger dig tips och råd, samt samtal kring vägningen.

tanita(Klicka på bilden för att se den i större format).

På kvittot ser man tydligt att jag (i normalfall), bör minska 3% i fettmassa för att ligga på normal. Dock, så bör jag bara ha 10-12% fettmassa i tävlingsform. Visceral Fat Rating, ligger i mitt fall på 4 av 59, som ör mycket bra. Det är mängden fett som finns kring inre organ. BMI är i mitt fall ointressant, då detta inte räknas per muskelmassa (om jag förstått det rätt). Målet just nu är att inför nästa vägning ligga på minst normal fettprocent och ökat i muskelmassa. Vätskan skall ligga på ca 55%, men det har betydelse vilken dagsform man är i, samt andra anledningar, så det är ingen idé at gå i taket över mina värden.

Åter igen, verkligen värt att göra en Tanita-vägning för att kunna se sina resultat svart på vitt! Friskvårdshuset i Oskarshamn, hjälper dig!

fvh_logo