Jag tror på 2016.

I skrivande stund är jag matt och trött, men jag har en gnista trots det.

Året som gått har varit spännande, sorgligt, utvecklande och krävande. Jag har gjort saker som jag aldrig trodde jag skulle klara och saker som har bevisat det jag alltid vetat. Jag tror på mig själv och har fått självförtroende på ett nytt sätt.

En liten tanke smyger sig in då och då. 2015 var det året, som jag kommer minnas som det bästa året. Det är därför jag då och då får en känsla av att 2016 omöjligt kan bli lika bra. Vid närmare tanke finner jag dock svaret att 2015 bara var början på mitt liv, ett liv där motgångar tyglas för att göra något bättre. Där motgångar inte skapar dramatiska förändringar utan lösningar. Där motgång är vägen till toppen och lycka.

Jag har ett tydligt mål detta året, målet är även ett löfte.

Att satsa 110% på min karriär och med det, får intressen och fritid vänta snällt på sin tur.

Syns i stan om ett par veckor.

wpid-imag1273.jpg